perjantai 12. tammikuuta 2018

Eilen päätin kuvailla pentuja niin että niitä voi vertailla hieman paremmin ja tein niistä kolme ryhmää, urokset, pitkähäntäiset nartut ja töpöt nartut.Näin siis oli tarkoitus No musta uros on videoissa pitkähäntäisten tyttöjen kanssa ja töpö tyttö pääsi urosten joukkoon.  Laiteltiin keittiöön, jossa pennut eivät ole olleet aikaisemmin vapaana muutama tavara, leluja, pallo ja rypisteltyjä paperipalloja.
 Pennut ovat alkaneet hieman yksilöityä ja pieniä persoonallisuuseroja on alkanut ilmetä. Tällä hetkellä ehkä riehakkaimat ovat musta ja merle pitkähäntäuros ja  viimeksi syntynyt narttu, rauhalisemasta päästä taas ovat  töpö merle uros ja pikkutyttö, ne katselevat useammin muiden riehuessa aitauksen  reunuksen hieman kauempaa. Niistäkin kyllä löytyy potkua tappeluharjoituksissa. Myös lelut on alkanut kiinnostaa.
 Pennut on syöneet jo muutaman päivan myös kiinteää ruokaa, eri makuja  lisäillään pikkuhiljaa maistiaisiksi. Niitä on sosiaalistettu myös ihmisiin, ne kiipeävät itse hienosti syliin. Muita koiria ne eivät vielä ole nähneet kuin Perla-mamman, meidän Miinan ja Eppu-velipuolen, joka on jo pari kertaa käynyt tervehtimässä hienosti käyttäytyen pentuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti